07 Apr 2016

Incepe prin autodisciplina

Autodisciplina este puterea constanta de a veni cu solutii pentru fiecare problema. Prin munca, rabdare si vointa, indiferent de starea emotionala pe care o ai, poti ajunge sa realizezi lucruri pe care niciodata nu te-ai fi asteptat ca le vei face. Esential este sa faci ceea ce ti-ai propus constant si repetitiv, fara sa te abati de la drumul tau, indiferent de piedicile pe care ti le pui singur, deoarece te-ai obisnuit cu un anume stil de viata.

20 Mar 2016

Mobile Marketing in 2016

Anul acesta, cautarile pe dekstop vor fi depasite de cele pe mobile. Cele mai multe vizite obtinute in anul trecut au fost de pe mobile.Mobile-ul este folosit zilnic pentru retele de socializare, poze, chiar si presa. Citirea articolelor se face acum din mers. Oriunde ai fi, in metrou, statie, drum vezi oameni care cauta alert informatii pe un mobile.

Social media și declinul constant al mass-media sunt cele mai mari două povesti de marketing ale deceniului. Atat circulatia de imprimare și numărul de vizionări TV au scăzut în mod constant .Audienta TV, de exemplu, este în jos aproape 50% din 2002.